Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Interjú dr. Kastory Edinával a Média Kábel Műholdban

• Publikálva: 2016.09.21. 15:42 • Címke: Kastory Edina, Média Kábel Műhold távközlési szaklap • Forrás: Média- és Hírközlési Biztos

riport_media_kabel_muhold_1280x1219px.jpg

media_kabel_muhold_logo.jpgSzeptemberben részletes, több fontos témát érintő interjú jelent meg a média- és hírközlési biztossal a Média Kábel Műhold szakmai folyóiratban.

A cikk a dr. Kastory Edina hivatalba lépése óta eltelt egy év biztosi tevékenységéről számol be, különös tekintettel a panaszeljárások tapasztalataira és a hűségidős szerződésekkel kapcsolatos méltányossági kérelmekre.

A teljes interjú a mellékelt PDF-ben olvasható.